Skip to content

Avtale

Clinsj trenger ditt samtykke for å kunne gjøre jobben

Fullmakt

Vi trenger ditt samtykke for å få jobben gjort.

Vår målsetting i Clinsj er å gi deg mest mulig fri fra ditt boliglån. Både i kraft av gjøremål og tankevirksomhet. Vi trenger derfor din fullmakt til å kontinuerlig forhandle med din bank for best mulig betingelser. Det er kraften vi får av å være mange medlemmer som gir oss forhandlingsmakt, og vår primære oppgave er at du skal få en rettferdig rente på boliglånet i banken du allerede er i. Samtidig kan det være slik at en annen boliglånsleverandør har mer appetitt på deg som kunde enn banken du har i dag. Clinsj vil da fasilitere at ditt boliglån (og da kun ditt boliglån) blir flyttet til en annen bank og satt opp med en autogiro fra lønnskontoen i din nåværende bank. 

Du beholder altså dagligbanken der du er i dag og det er kun boliglånet som flyttes. Før faktisk flytting vil du få et tilbud slik at det til syvende og sist er du som velger boliglånsbank. Clinsj har satt det opp slik for at du som kunde skal ha minst mulig bryderi med boliglånet og heller kunne bruke tiden din på morsommere ting. Det skal være enkelt og du kan selvfølgelig når som helst velge å trekke tilbake din fullmakt.

Obs! Denne avtalen gir IKKE Clinsj anledning eller mulighet på noen måte å foreta betalinger, overføre eller flytte  penger fra noen av våre kunders kontoer. Clinsj er kun en tjeneste for forhandlinger.